6 Eylül 2009 Pazar

saç bakımı

Şaç bakımı insanların iyi görünmesi için en önemli şartlardan biridir, sağlıklı bir saç için öncelikle her ay düzenli olarak uclarındaki kırıkları aldırmalısınız hem daha çabuk uzamasına yardımcı olur hemde saçınızda kötü duran kırıklardan kurtulmuş olursunuz özellikle bayanlar..
Diger bir konu ise saçların dökülmesini engellemek için neler yapılmalı. Bunun için bir çok sebep vardır saç dökülmesinde fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc beslenmeninde önemli bir payı vardır dengeli ve saglıklı beslenirseniz saçlarımızda dökülme oranını azaldıgını göreceksiniz ama tabi sadece beslenmeylede olmayada biliyor mesela saç boyası hem şaçlarımızı yıpratıyor hemde dökülmesine neden oluyor.

Özellikle bayanlara söylüyorum bunu şaç bakımı diyipde şaç modellerine deginmeden geçemicem hepinizin bildiği gibi her yüz şekline göre kesimler yapılır bu kimi zaman hiç uymaz senin yüzün dikdörtgen şeklindedir sana kahkül yaparlar aslında bu yanlıştır bana kalırsa örneğin dikdörtgen bir yüze yüzünüzün şeklini saklayacak katlı kesimler yapmalısınız.

0 yorum:

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı