27 Haziran 2010 Pazar

Çocuk gelişiminde dondurmanın önemi

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan dondurmanın, kemiklerin yapı taşı olan kalsiyum ve fosfor açısından oldukça zengin olması nedeniyle çocukların gelişimi açısından önemli olduğu belirtildi.

Read more...

21 Haziran 2010 Pazartesi

Ayak sağlığınıza dikkat edin

Ortak kullanılan terlik ve iyi dezenfekte edilmemiş havlular risk unsurudur. Denize ve havuza girdikten sonra ayaklarınızı temiz bir havlu ile kurulayın.

Manikür ve pedikürün steril ortamlarda uzman kişilerce yapılması, kişiye özel bakım setlerinin kullanılması gerekir.

Kuru ciltli kişilerde ağırlıklı olarak görülen topuk çatlakları hem estetik hem de fiziksel açıdan önemlidir. Bu kişiler yalınayak gezmemeye ve düzenli nemlendirici kullanmaya dikkat etmeli.

Yüksek ince topuklu ayakkabılar giymekten kaçının. Seçilen topuklu ayakkabılar ise mümkün olduğunca geniş tabanlı olmalı.

Sıcak havalarda kapalı ayakkabılar giymek, ayakları rahatsız eder ve mantar enfeksiyonu gelişimini kolaylaştırır. Rahat ve açık ayakkabılar seçmek en doğrusudur.

Islak ayakkabılarınızı dolaba koymadan önce iyice kuruyup kurumadığına bakın. Şayet ıslak ayakkabıları dolaba koyarsanız, çürümeye başlar ve çok kötü kokar.

Read more...

19 Haziran 2010 Cumartesi

eğlence ve bilgi birarada


İnternette gezerken dikkatimi çeken ve oldukça beğendiğim sitelerden birisi lafozof. “Ağzı olan düşünüyor” sloganıyla yola çıkan Lafozof kaliteli içeriği ve yönetimiyle diğer rakiplerinden bir adım önde olmayı başarabilmiştir. Lafozof.Com‘a girmenizi ve takipte olmanızı şiddetle öneriyoruz.

Read more...

13 Haziran 2010 Pazar

Kırışıklıklara Doğal Tedavi

Kırışıklıkların giderilmesi, deri ve hücre yenilenmesi, yara ve yanık tedavisi, arı, sivrisinek ve böcek sokmaları, çürük ve eziklerin giderilmesi, pişik ve kızarıklıkların giderilmesi, selülit ve varis'in yok edilmesine yardımcı olan doğal mucize ozon bakımı ile cildiniz daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanıyor.

Kadın, erkek, genç, yaşlı birçok insan uzun süren zorlu işlemlere katlanarak hem cilt sorunlarına çare arıyor hem de yaşlanma etkilerini geciktirmeye çalışıyor. Medikal tıp, daha sağlıklı ve güzel bir cilt arayışına çözümler geliştirmeyi sürdürüyor.

İnjet tekniği kullanılarak özel tasarlanmış başlıklardan masajla birlikte cilde verilen ozon yağı ve buhar ile cildin alt katmanlarına inip kolajen yapı güçlendiriliyor. Bu özel masaj tekniği ile cildin ihtiyacı olan vitaminler, cilt altına enjeksiyonsuz olarak uygulanabiliyor.

Cildin arınmasını ve bakımını sağlayan %100 doğal bir teknik.

Cildin doğal ritmine uyum sağlayarak cilde destek veren ozon yağı mucizesi, gün içinde cildi dış etkenlere karşı koruyor ve cildin yenilenmesini sağlıyor. Avrupa’da deri hastalıkları tedavilerinde kullanılmak üzere geliştirilen ozon yağı mucizesi %100 doğal içeriği ile cildinizin yeniden nefes almasını sağlıyor. Tüm yara izlerinin giderilmesi, ince kırışıklıklar ve selülit tedavilerinde başarıyla kullanılan ozon bakımı, aynı zamanda günlük cilt bakımınızı da kusursuz bir biçimde sağlarken, cilt sağlığınızı şimdi ve sonraki zamanlarda doğabilecek problemlerden de koruyor.

Read more...

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı