1 Ağustos 2009 Cumartesi

fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc sıralamalarda yokum

bu gece sıralamaları kontrol edeyim dedim. pek sürpriz olmadı ama fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc arama sonuçlarında şu an çok gerilere düşmüşüm. Yarışma bitimine kadar daha iyi yerlere geleceğimden eminim.

Uzun süreli statin ile Statin kullanıcıları da kas hasar karşılaşabilirsiniz ilgili kas ağrısı, hatta bir kan testi kas yaralanma belirlemek için yeni araştırma gösteriyor normaldir kullanılır.

Çalışmalar öneririz arasında% 10 ve kolesterol almak hastaların% 15-ve tedavisinin bir yan etki olarak kas ağrısı Pravachol deneyim Crestor, Lipitor, Lescol, Mevacor, Zocor gibi statin ilaçlar düşürebilir.

En çok kas hasar ile sonu olmayan basit bir kan testi yapmak olan hastalarda rutin olarak belirlemek için yapılır.

Ancak yeni çalışma, daha az yaygın inanış daha doğru olabilir bir enzim kas yaralanma, fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc, creatine phosphokinase veya CPK olarak bilinen ilişkili yüksek düzeyde test önerir.

Bu çalışmada "Bu hastalarda bu deneyimli vardı hafta kalıcı kas sorunları ay," Richard H. Karas, MD, PhD, WebMD söyler sıradışı oldu. "Bu hastalarda normal CPK hatta ile kaslar için mikroskopik hasar kanıt olabilir bulundu."
Ciddi Statin Sakatlık nadirdir

Hangi hastaların yüzde deneyim statin ilgili kas yaralanma, myopathy olarak belli değil. 1 10000 bir potansiyel olarak ölümcül kas durumu rhabdomyolysis olarak bilinen geliştirmek, fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc, Karas söyledi.

Karas ve Boston's tutam's Üniversitesi'nden meslektaşları ve İsviçre Üniversite Bern 44 statin ile ilgili kas ağrısı birkaç hafta birkaç ay süren dahil 83 hasta, kimden biyopsi örnekleri incelendi.

Onlar 25 ve 44 hasta tedavi tanısı ilgili kas ağrısı, kas dahil olarak yaralanma mikroskobik delil bulunamadı birkaç eden biyopsi örnekleri toplandı önce statins alarak durdu vardı.

Genel olarak, CPK seviyeleri o anda statins alarak edildi kas ağrısı olan hastalarda, ancak kas yaralanma delil ile birçok hastada yüksek olduğunu normal aralığında CPK seviyeleri vardı.

"Bulgularımız soru veya normal yumuşak Serum (CPK) düzeyleri yüksek olarak arama ve büyük olasılıkla devam eden kas yaralanma," temel araştırmacıları dışlamak için Canadian Medical Association Journal of CMAJ of 7 Temmuz sayısında yazıldı kullanılabilir.

Karas edenlerinin statins çekmek hastaların büyük çoğunluğu herhangi bir kas ile ilgili yan etkileri deneyim vurguluyor. fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc Diye de ekliyor, bu süre kendi doktoru ile görüşmek bir statin alarak kim fark açıklanamayan kas ağrısı var.

Olan kas hasar endişe gerektiğini iyi hissediyorsun statin tedavisi hakkında "Hasta ve kimse onların doktor konuşuyor olmadan tedavi durdurmak gerekir" diyor.

Bu bulma CPK testi, ancak doğrulayabilirsiniz, statin dışarı kural değil ilgili kas zarar gelir olarak sürpriz kardiyolog Sidney C. Smith, Jr, MD, the American Heart Association bir son cumhurbaşkanı olarak. fx15 lida yılan yağı karınca yumurtası xacc O, birkaç küçük çalışmalar aynı şeyi gösteriyor WebMD söyler.

Smith University of North Carolina Chapel Hill at tıp bir profesördür.

"Bu yeni, ama önemli araştırma değil," diyor. "Ve bu hastalar statins alma bir azınlık bir azınlık bahsediyorsun işaret için önemlidir."

0 yorum:

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı