27 Şubat 2009 Cuma

Sıralamalar karıştı :)

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması arama sonuçlarında yine kayboldum. Dalgalana dalgalana bir haller oldu bana :) Google amca bir gün listeliyor, bir gün listelemiyor. Alacağın olsun Google!

Read more...

16 Şubat 2009 Pazartesi

Kartalkaya'da Kar Kalınlığı 2.5 Metre!

Bolu'da 2 gündür aralıklarla devem eden yağışın ardından Kartalkaya Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 2 metre 50 santimetre olarak ölçüldü.

Bolu'nun Gerede ilçesindeki Arkut Dağı Kayak Merkezi'nde ise kar kalınlığı 1 metre 20 santimetreye ulaştı.

Kayak merkezlerinde kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Read more...

200 TL'nin altındaki cep telefonlarından sabit vergi alınmasından vazgeçildi.

Bakanlığın, söz konusu vergi girişiminden vazgeçmesinde, küresel ekonomik kriz sonucu piyasalarda yaşanan daralmanın etkisi büyük oldu.

GSM sektörünün uyarılarını da dikkate alan Bakanlık, Meclis'e gönderdiği torba yasa içinde yer alan 200 liranın altındaki cep telefonlarından 40 TL sabit vergi alınmasına yönelik düzenlemesini geri çekti. Meclis'te bulunan tasarı, cep telefonlarının ithalatında alınan vergide artış öngörüyordu. Tasarıyla, 31 Aralık 2013 tarihine kadar cep telefonlarının ithalatından alınacak Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) en az 40 TL olacaktı. Bakanlar Kurulu, bu tutarı 5 katına kadar artırmaya ya da sıfıra indirmeye yetkili kılınmıştı.

Düzenleme, 200 TL'nin altındaki ucuz cep telefonlarını vuracaktı. Çünkü, mevcut uygulama, cep telefonlarından ithalat sırasında yüzde 20 ÖTV alınmasını öngörüyor. Buna göre, 100 TL'lik telefondan 20 TL, 150 TL'lik telefondan 30 TL vergi alınıyor. Eğer, Maliye Bakanlığı'nın düzenlemesi yasalaşsaydı, 100 TL'lik cep telefonundan 140, 150 TL'lik cep telefonundan 190 TL alınacaktı. Böylece, ürün nihai tüketiciye daha pahalı satılacaktı. Yasanın geri çekilmesiyle, mevcut uygulama devam edecek. Cep telefonlarından yüzde 20 ÖTV ve yüzde 18 KDV alımına devam edilecek. Vergide, 'ucuz' ya da 'pahalı' ayrımı yapılmayacak.

Mobil İletişim Sistemi ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) temsilcileri, konuyla ilgili olarak yaşanacak sıkıntıları başta Maliye Bakanlığı olmak üzere Ulaştırma Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) nezdinde gündeme getirdiklerini vurguladı. Girişimlerinin sonuç verdiğini kaydeden dernek temsilcileri, uyarılarını dikkate alan Maliye Bakanlığı'nın düzenlemeyi geri çekeceğini belirtti.

Kaynak : Zaman Gazetesi

Read more...

Kasım Ayında 345 Bin Kişi İşsiz Kaldı!

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) üçer aylık dönemler itibarıyla her ay açıkladığı Hanehalkı İşgücü Anketinin, ''Ekim-Kasım-Aralık 2008'' dönemini kapsayan, ''Kasım'' sonuçlarına göre, bu dönemde iş gücüne katılım oranı ise yüzde 48,4 olarak hesaplandı.

İşsizlik oranı kentlerde yüzde 14,2, kırsal kesimde yüzde 9,3 olarak belirlendi.

2005 yılından itibaren Hanehalkı İşgücü Anketinin tahminleri, hareketli üçer aylık dönem ortalamaları esas alınmak kaydıyla aylık olarak yayınlanıyor.

Bu seride ilgili üç aylık dönemin ağırlıkları, dönem ortası aya ilişkin nüfus projeksiyonları esas alınarak hesaplanırken, ifade kolaylığı açısından tahminler de dönem ortası ay adıyla ifade ediliyor.

Kaynak: İnternet

Read more...

15 Şubat 2009 Pazar

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması Sıralamalar

Bu hafta oldukça durgun geçti. Lida dai dai hua jiao nang seo yarışması sıralamalarında blogum ikinci sayfada gidip geldi. umarım bu durum önümüzdeki günlerde düzelir.

Read more...

13 Şubat 2009 Cuma

İMKB 2. Seansta İşlem Miktarına Göre İlk 10 Hisse

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında 2. Seansta İşlem Gören Hisse Senetleri Arasında, İşlem Miktarına Göre İlk 10 Hisse Senedi Sıralaması Şöyle:

Read more...

2. Seansta Aracı Kurum İşlemleri

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında 2. Seansta İşlem Hacimlerine Göre İlk 10 Aracı Kurumun Net Durumları Şöyle:

Read more...

İMKB de Gün Sonunda Aracı Kurum İşlemleri..

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında Gün Sonunda 1. ve 2. Seansta Toplam İşlem Hacimlerine Göre İlk 10 Aracı Kurumun Toplam Hacim ile Net Durumları Şöyle:

Read more...

Trabzon Ticaret Borsası Başkanlığı na Köleoğlu Getirildi

Trabzon Ticaret Borsası (Ttb) Meclis Başkanlığına Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanlığına da Şükrü Güngör Köleoğlu Getirildi.

Read more...

İsrail: Saldırılarda Ölenlerin Üçte İkisi Teröristti

İsrail, 22 Gün Süren Gazzeye Yönelik Operasyonunda Ölenlerin Üçte İkisinin Terörist Olduğunu İddia Etti. İsrailin Channel 2 Televizyonu, Askeri İstihbarata Dayanarak Verdiği Haberinde Gazze Saldırıları Sırasında Bin 134 Kişi Hayatını Kaybettiğini, Bunlardan 673ünün Hamas ve Diğer Silahlı Gruplara Mensup Olduğunu Öne Sürdü.

Read more...

Ria Novosti: Rusya ve Türkiye Devlet Başkanları Stratejik ...

Rusyanın Önemli Devlet Ajansı Ria Novosti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev Arasında İmzalanan Ortak Deklarasyonu Stratejik Anlaşma Olarak Niteledi. Kremlin Kaynaklarının İmzalanan Anlaşma ile İlgili, Bu Bir Stratejik Belge. İkili İlişkilerin ve Çok Boyutlu Ortaklığın Derinleştirilmesini Öngörüyor. Denildi.

Read more...

Rusya ve Türkiye Stratejik Anlaşma İmzaladı

Rusyanın Önemli Devlet Ajansı Ria Novosti, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev Arasında İmzalanan Ortak Deklarasyonu Stratejik Anlaşma Olarak Niteledi.

Read more...

İsrail den Barış Görüşmelerine Darbe

Hamas Yetkililerinin İsraille Bir Kaç Gün İçinde Barış İmzalanabileceğini Açıklamasından Bir Gün Sonra İsrail Gazzeyi Yine Bombaladı. Han Yunusa Yapılan Hava Bombardımanı Sonucu 1 Kişi Öldü 1 Kişi de Yaralandı.

Read more...

Gül: Türkiye- Rusya İlişkilerinin Gelişmesinin Mimarı ...

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedevin Daveti Üzerine Moskovada Temaslarda Bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya Başbakanı Vladimir Putinle Bir Araya Geldi. Görüşmede Putine İltifatta Bulunan Gül: Türkiye ve Rusya Arasında İlişkilerin Çok Boyutlu Gelişmesinin Mimarı Rusya Başbakanıdır. Dedi.

Read more...

AB Otomotiv Pazarı Daralmaya Devam Ediyor

Avrupada Geçen Ay Otomotiv Pazarı Geçen Yılın Aynı Ayına Göre Yüzde 27 Oranında Azaldı.

Read more...

Rusya ve Türkiye Enerji Alanında 60 Milyar Dolara ...

Rusya Enerji Bakanı Sergey Şmatko, Gazetecilere Yaptığı Açıklamada, Rusyanın Türkiye ile Nükleer Enerji Santrali ve 15 Yıl İçinde Elektrik Enerjisi Sevkiyatı Dahil Enerji Alanında 60 Milyar Dolarlık Anlaşma İmzalayabileceklerini Belirtti.

Read more...

Solana: Clinton ve Lavrov, Cenevre de Görüşecek

Avrupa Birliği (AB) Ortak Dış Politika ve Güvenlik Yüksek Temsilcisi Javier Solana, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clintonın Rus Meslektaşı Sergei Lavrov ile Görüşeceğini Söyledi. Solana Görüşmenin 6 Martta Cenevrede Olacağını Belirtti.

Read more...

Hollanda Hükümetinden Wilders a Destek Geldi

Hollanda Dışişleri Bakanı Maxime Verhagen, İngiltereye Girmesine İzin Verilmeyen ve Hollandaya Geri Gönderilen Özgürlükler Partisi (Pvv) Lideri Geert Wildersı, İngiliz Hükümetine Karşı Dava Açmaya Çağırdı.

Read more...

Azeri Şair Bahtiyar Vahapzade Vefat Etti

Azerbaycanın Dünyaca Ünlü Şairi Bahtiyar Vahapzade Vefat Etti.

Read more...

Azeri Şair Bahtiyar Vahabzade Hayatını Kaybetti (2)

Türk Dünyasının Önde Gelen Şairlerinden Azerbaycanlı Bahtiyar Vahabzade 84 Yaşında Hayatını Kaybetti. Ünlü Şairin Azerbaycanın Başkenti Baküde Bulunan Evinde Vefat Ettiği Bildirildi. Hayattayken Türk Dünyasının Yaşayan En Büyük Şairlerinden Biri Olarak Nitelenen Vahabzade, Uzun Süredir Hastaydı.

Read more...

Filistinli Bakan, İsrail e Karşı Savaş Suçu Davası ...

Filistin Adalet Bakanı, Uluslararası Ceza Mahkemesi Savcılarından, Son Gazze Saldırılarıyla İlgili Olarak İsrail Hakkında Savaş Suçu Davası Açılmasını İstedi.

Read more...

Yurdum Entellektüeli

Entelektüel Nasıl Biridir ?

Read more...

ABD deki Türklerden Obama ya Mektup

Amerikadaki Türk Toplumunu Temsil Eden 53 Kuruluş, Obamaya, Ermeni Lobisinin Soykırım İddialarının Kabulü Baskısına Karşı Endişelerin Dile Getirildiği Bir Mektup Gönderdi.

Read more...

İngiltere yi Karıştıran Görüntü

İngilterede Bir Öğrencinin Cep Telefonu ile Çektiği Bu Görüntüler Ülkeyi Karıştırdı.

Read more...

İsrail Uçakları Gazze yi Vurdu

İsrail Uçaklarının Gazze Şeridindeki Han Yunus Yakınlarında Düzenlendiği Saldırıda 1 Kişinin Öldüğü, 3 Kişinin Yaralandığı Bildirildi.

Read more...

Başbakan Erdoğan: Türkiye, Orta Doğu da Mazlumun, ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiyenin BM Güvenlik Konseyi Geçici Üyeliğine Seçildiğini Belirterek, Bölgesel Meselelerde Aktif Çaba Harcadıklarını Söyledi.

Read more...

ABD Dışişleri Bakanı Clinton, İslam Dünyası ile Çalışmaya ...

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, İslam Konferansı Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğluna Bir Mesaj Göndererek, Beraber Çalışmaya Hazır Olduğunu İletti. İhsanoğlunun Kendisine Gönderdiği Tebrik Mesajına Cevap Olarak Bir Mektup Gönderen Clinton, Prof. İhsanoğlu ile Birlikte Çalışacak Olmaktan Heyecan Duyduklarını Belirtti.

Read more...

Besyo Başarı Gösteren Öğretim Görevlilerini ve Öğrencilerini ...

Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (Besyo) İdarecileri, Farklı Spor Dallarında Başarı Gösteren Öğretim Görevlileri ve Öğrencilerine Plaket Verdi. Besyo Müdürü Prof. Dr.

Read more...

Galatasaray, Antalya ya Geldi

Galatasaray, Turkcel Süper Ligde Yarın Oynayacağı Maç İçin Antalyaya Geldi.

Read more...

Rusya veya Güney Kore

Fransada Yayınlanan Lequipe Gazetesi, Türkiyenin, Formula 1 Grand Prix Otomobil Yarışlarına Evsahipliği Yapma Hakkını 2011 Yılından Sonra Kaybetme Korkusu Yaşadığını Yazdı.

Read more...

Antalyaspor Galatasaray Maçına Doğru

Antalyaspor, Yarın Sahasında Oynayacağı Galatasaray Maçının Hazırlıklarını, Aşırı Yağmur Nedeniyle Salonda Sürdürdü.

Read more...

İstanbul daki Uyuşturucu Operasyonu

Şarkıcı Deniz Sekinin de Gözaltına Alındığı Uyuşturucu Operasyonunun, 3 İlde Eş Zamanlı Gerçekleştirildiği Bildirildi.

Read more...

Fenerbahçe Kulübü nde Bilgilendirme Toplantısı

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanları Şekip Mosturoğlu ve Ali Koç, Kamuoyunu Bilgilendirme Amaçlı Bir Basın Toplantısı Düzenlediler.

Read more...

Egemen Bağış: Türkiye nin En Atatürkçü Partisi AK ...

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Türkiyenin En Atatürkçü Partisidir. Çünkü Atatürkün Ortaya Koyduğu Çağdaş Medeniyetler Seviyesinin Üzerine Çıkma İdealine En Çok Gönül Vermiş Parti AK Partidir Dedi.

Read more...

Sahibinden Satılık UEFA Madalyası

1999 -2000 Sezonu UEFA Şampiyonu Galatasarayın Kadrosunda Yer Alan Futbolcu Alper Tezcanın UEFA Madalyası, Bir İnternet Sitesinde 16 Şubat Pazartesi Günü Satışa Çıkarılacak.

Read more...

Bakkal: Galibiyet Dışında Birşey Düşünmüyoruz

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Turkcell Super Ligde Pazar Günü Oynayacakları Konyaspor Maçını, Kazanarak İyi Bir Başlangıç Yapmak İstediklerini Söyledi.

Read more...

Özdilek: G.saray Karşısında Farklı Olacağız

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Her Rakibe Aynı Seviyede Hazırlandıklarını, Ancak Cumartesi Günü Küçük Bir Farklılık Yaratacaklarını Söyledi.

Read more...

Beckham: Milan Beni Kendime Getirdi

İtalya Futbol Ligi (Serie A) Takımlarından Milanın Yıldız Futbolcusu David Beckham, Milano Temsilcisindeki Performansını Değerlendirdi.

Read more...

Feldkamp Schalke 04 ü Ziyaret Etti

Galatasaray Teknik Danışmanı Karl Heinz Feldkamp ve Beraberindeki Bir Heyet, Almanya 1. Futbol Liginin (Bundesliga) Güçlü Ekiplerinden Fc Schalke 04ü Ziyaret Ederek, Altyapı Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı.

Read more...

Rivaldo Danışman Antrenör Oluyor

Yunanistanın Aek Kulübünden Geçen Sezon Özbekistanın Bunyodkor Kulübüne Transfer Olan Brezilyalı Yıldız Futbolcu Rivaldo, Yeni Sezonda Danışman Antrenör Olarak da Görev Alacak.

Read more...

Türkiye nin Maç Takvimi Belli Oldu

Ümit Milli Futbol Takımının 2011 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda Yapacağı Maçların Programı Belli Oldu.

Read more...

13 Yaşında Bir Çocuğu Varmış!

Yarım Asırlık Eşi Çiler Karakaştan Boşandıktan Sonra Sanatçı Müjde Ar ile Evlenen Politikacı Ercan Karakaşın Gayrimeşru Bir Çocuğunun Olduğu Ortaya Çıktı...

Read more...

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Kaptan, Başka Bir ...

AK Parti Tarafından, 29 Martta Yapılacak Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığı İçin Tekrar Aday Gösterilmeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Başka Hiç Bir Partiden Aday Olmayacağını Açıkladı.

Read more...

Devlet Bakanı Şimşek, Açılış İçin Geldiği Eceabat ...

AK Partinin Seçim Bürolarının Açılışı İçin Çanakkaleye Gelen Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Esnafı Tek Tek Gezerek Nabız Yokladı.

Read more...

Başbakan, Sivas ta Atık Su Arıtma Tesisisinin Açılışını ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Belediyesi Tarafından Yapılan Atık Su Arıtma Tesisinin Açılışını Yaptı. Soğuk Bir Havada Gerçekleştirilen Açılış Törenine Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Read more...

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında İzdiham Yaşandı

Şanlıurfada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksunun da Katıldığı Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısında İzdiham Yaşandı.

Read more...

Yardımlar Sosyal Devlet Olmanın Gereğidir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İktidarı Süresince Türkiye Genelinde İhtiyaç Sahiplerine Dağıttıkları Yardımın Sosyal Devlet Olmanın Bir Gereği Olduğunu Söyledi.

Read more...

AK Parti Batman da Seçim Bürosu Açtı

AK Parti Batmanda Seçim Bürosu Açtı. Batman Diyarbakır Caddesi Üzerindeki Binanın Açılışına AK Parti Batman Milletvekilleri Ahmet İnal, Emin Ekmen, İl Başkanı Ömer El, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziver Özdemir, İl ve İlçe Teşkilatı ile Çok Sayıda Partili Katıldı.

Read more...

Eski Sağlık Bakanı MHP li Durmuş, Kahramanmaraş ta ...

Eski Sağlık Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Kahramanmaraşta Seçim Bürosu Açtı.

Read more...

Çelik: Kısa Çalışma Ödeneği Gelecek Hafta Yasalaşıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kısa Çalışma Ödeneğinin Gelecek Hafta Yasalaşacağını Söyledi.

Read more...

Milli Savunma Bakanlığından Açıklama

13.02.2009 - Milli Savunma Bakanlığından Yapılan Açıklamada, Bugün İtibarıyla (13 Şubat 2009) Tebligatsız Yoklama Kaçağı ve Bakaya Durumunda Bulunan Yükümlülerin, Üç Ay İçerisinde Askerlik Şubesine Müracaat Ederek Askerlik İşlemlerini Tamamlatmaları Halinde Haklarında Tebligatsız İşlem Yapılacağı Bildirildi.

Read more...

İstanbul un 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Oy ...

İstanbulun 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Büyükşehir Belediye Meclisinde Oy Çokluğuyla Kabul Edildi.

Read more...

Erdoğan: Aleviliğe Dair Hiçbir Ön Yargımız Yok

Erdoğan, Alevilik Konusunda Uzmanların Bir Araya Gelmesi ve Uzmanlık İşi Olan Bu Konuyu Hazırlaması Önerisinde Bulundu.

Read more...

Kırşehir Belediye Başkanı Çakır, Saadet Partisi ne ...

AK Partiden İstifa Eden Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Düzenlenen Törenle Saadet Partisine Geçti.

Read more...

Kırşehir Belediye Başkanı Çakır, AK Parti den Sp ye ...

Yerel Seçimlerde Kırşehirden Yaşar Bahçecinin AK Partiden Aday Gösterilmesinin Ardından Partisinden İstifa Ettiğini Açıklayan Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Saadet Partisi(sp)ne Geçti.

Read more...

12 Şubat 2009 Perşembe

İşte Beşiktaş - Trabzon Maçının Hakemi Yeni

Turkcell Süper Ligde 20. Hafta Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı.

Read more...

Adanaspor da Kayseri Erciyesspor Hazırlıkları...

Bank Asya 1. Liginde Mücadele Eden Adanaspor, Pazar Günü Deplasmanda Oynayacağı Kayseri Erciyesspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor. Çatalan Tesislerinde Erciyes Maçının Provasını Yapan Turuncu-beyazlı Takımda Sakatlığı Geçen Volkan Glatt Çift Kalenin İkinci Yarısında Görev Aldı.

Read more...

Elvan: Hedefim Berlin de Altın Madalya

Olimpiyat Madalyalı Milli Atlet Elvan Abeylegesse, Bu Yılki İlk Hedefim, Berlindeki Dünya Şampiyonasında Altın Madalya Almak. 10 Bin Metre ile 10 Kilometre Yol Yarışlarında da Dünya Rekoru Hedefliyorum Dedi.

Read more...

Gökçek: Canlı Yayın Dışında Sorulara Cevap Vermeyeceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Canlı Yayın Dışında Sorulara Cevap Vermeyeceğini Açıkladı.

Read more...

DSP Adayı Alp ten Kılıçdaroğlu na Çağrı: Gölge Etme

Demokratik Sol Parti(dsp) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, CHP Adayı Kemal Kılıçdaroğluna Çağrıda Bulunarak, Gelin Bize Destek Verin Dedi. Kendisine Gölge Edilmemesini İsteyen Alp, Gelin Bize Destek Olun. Gelin İstanbullunun İşi Ehline Teslim Etmesine İzin Verin Şeklinde Konuştu.

Read more...

AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Uzun: Tarsus ...

AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Ahmet Tevfik Uzun, Seçildiği Takdirde Yatırımcının Önünü Açacak Çalışmalar Yapacağını Söyledi.

Read more...

Anasiad Başkanı Kutlucan: Bayanların Siyasette Olması ...

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (Anasiad) Genel Merkezini Ziyaret Etti. Nilüfere Hizmet İçin Çok Güzel Projeler Hazırladıklarını Söyleyen Maydaer, Nilüferlilere AK Parti Belediyeciliğini Göstermek İstiyoruz Dedi.

Read more...

Helikopter Ambulans Güneydoğu da Hasta Taşımaya Başladı

Sağlık Bakanlığının Başlattığı Helikopter Ambulans Hizmeti Güneydoğuda da Başladı.

Read more...

Shçek Genel Müdürü Barış, Bitlis te İncelemelerde ...

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (Shçek) Genel Müdürü İsmail Barış, Bitlisin 8 Ağustos Mahallesinde Yapımına Başlanacak Toplum Merkezinde İncelemelerde Bulundu.

Read more...

AK Parti li Ergün: Ses Kayıtlarının Ortaya Çıkışı ...

AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün, Emekli Orgeneral Şener Eruygurun Eşi Mukaddes Eruygurun Basına Yansıyan Ses Kaydıyla İlgili Olarak, Bu Dava, Türkiyenin Karanlık Geçmişini Aydınlatacak Bir Davadır. Siyasi ve Hukuki Atraksiyonların Olması Normaldir. Ancak Ses Kayıtlarının Nasıl Ortaya Çıktığı Kadar, İçeriğinin de Tartışılması Lazım.

Read more...

Başkan Şahin den Muhtarlara Veda Yemeği

Erzurum Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, Muhtarlara Veda Yemeği Verdi.

Read more...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Duran: 15 Yıllık ...

Üç Dönemdir Belediye Başkanlığı Yapan ve AK Partiden Tekrar Aday Gösterilmeyen Sakarya Büşükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Tecrübelerini Paylaşmaya Hazır Olduğunu Söyledi.

Read more...

Sivasspor, Bursaspor dan Korkmuyor

Turkcell Süper Liginin Lider Sivasspor, Şampiyonluk Yolunda Yara Almamak İçin Bursaspor Deplasmanının Kayıpsız Geçmek İstiyor.

Read more...

Kremlin e Göre Türkiye Rusya dan Daha Fazla Doğalgaz ...

Kremlin, Bu Yıl Türkiyenin Rusyadan Daha Fazla Doğalgaz Alacağını Duyurdu.

Read more...

Muğla da Türkiye nin 2023 teki Stratejik Vizyonu Tartışıldı

Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (Tasam)nin Uzun Süredir Hazırlıklarını Yürüttüğü Türkiyenin Stratejik Vizyonu 2023 Projesi Kapsamında 81 İlde Düzenlenecek Çalıştayların İkincisi Muğlada Yapıldı.

Read more...

Manavgat ta AK Parti ve CHP lilerden Örnek Davranış

Antalyanın Manavgat İlçesinde AK Parti ve CHPliler, 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Sevgi ve Dostluğun Kazanması Dileğinde Bulundu.

Read more...

Başbakan Erdoğan, Turgut Özal Vakfı Başkanı Akbulut ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Vakfı Başkanı Yıldırım Akbulut ve Mütevelli Heyeti Üyelerini Kabul Etti.

Read more...

Kırşehir Belediye Başkanı Çakır AK Parti den İstifa ...

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, AK Partiden İstifa Etti.

Read more...

Gazü lü Öğrenciler; Avrupa Gönüllü Hizmeti ni Anlattı

Gaziantep Üniversitesi (Gazü) Atatürk Kültür Merkezinde, Uluslararası İlişkiler Ofisi Tarafından, Avrupa Gönüllü Hizmetini Tanıtmak Amacıyla, Ey Türk Gençliği, Avrupada Gönüllü Ol Adlı Tiyatro Gösterisi ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Read more...

Göçük Mehmet Zonguldak Bağımsız Belediye Başkan ...

Zonguldakta Göçük Mehmet Tiplemesiyle Bilinen, Tiyatrocu, Emekli Madenci, Gazetecilik Basın-yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü Mezunu Fahri Bozbaş(53), Bağımsız Belediye Başkanlığını Açıkladı.

Read more...

Öğretmenlik Başvuruları Bugün Başladı

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), 8 Bin Kadroya Yapacağı Öğretmen Ataması İçin Başvuru Süresi Bugün Başladı.

Read more...

Kosova daki Yıldönüm Kutlamalarında Konserler Verilecek

Geçtiğimiz Yıl Bağımsızlığını İlan Ederek Avrupanın En Genç Devleti Olan Kosova, Bağımsızlığının Birinci Yıldönümüne Altı Gün Kala Hükümetten Kutlamalarla İlgili Bugüne Kadar Herhangi Bir Açıklamanın Gelmemesi Dikkat Çekiyor.

Read more...

Köln deki Yunus Emre Enstitüsü nden Savaş Karşıtı ...

Almanyanın Köln Kentinde Geçtiğimiz Yıl Kurulan ve Yunus Emre Adına Türkiye Dışında Kurulmuş İlk Enstitü Olan Yunus Emre Kültür Entisüsü (Yek), Savaş ve Suskunluk Adlı Savaş Karşıtı Bir Resim Sergisi Ev Sahipliği Yapıyor.

Read more...

Fazıl Say, Kentleri Besteleriyle Anlatacak

Piyanist ve Besteci Fazıl Say, Yedi Tepeli Şehir İstanbul ile 4 Anadolu Kentinin Güzelliklerini Türk Ezgileriyle Anlatacak. İstanbul 2010 Kültür Başkenti Projesi Kapsamında Senfoni Besteleyen Say, Sivas, Malatya, Diyarbakır ile Artvinin Hopa İlçesini de Sonatla İşleyecek.

Read more...

Erdoğan ın Danışmanı Balkan Vakfı Kurdu

Erdoğanın Meclis Grup Başkanlık Danışmanı Türker Yörükçüoğlu, Balkan Vakfını kurdu.

Read more...

Gebze de Bin 200 Kişilik Kültür Salonu Hizmete Giriyor

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, Yeni Dönemde Sanatsal ve Kültürel Etkinliklere Ağırlık Vereceklerini Söyledi. Köşker, Bin 200 Kişilik Kapasitesi Olan Gebze Kültür Merkezinin Bir Ay İçinde Faaliyete Geçeceğini Söyledi.

Read more...

Sanat Filmleri Gişe Filmlerine Karşı

Beyoğlu Belediyesi ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (Türsak) İşbirliğiyle Turkcellin Ana Sponsorluğunda İkincisi Düzenlenen Yeşilçam Ödülleri 2009 Adayları Açıklandı. Gişe Filmleri ile Sanat Filmleri Ödül İçin Kapışacak.

Read more...

Kenan Erçetingöz le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingözle Akşam Keyfi Yine Dopdolu...

Read more...

Birbirlerini Öldürebilirler!

Meltem Cumbul ile Kıvanç Tatlıtuğun Sürekli Kavga Ederek Aşk Yaşaması Yakın Arkadaşlarını Korkutuyor..

Read more...

Clooney ın Yeni Aşkı!

Amerikada Yayınlanan Bir Dergide, Belki de Bugüne Kadar Ortaya Atılan En İlginç Aşk İddiasını Sayfalarına Taşıdı.

Read more...

Düğün Şarkıcısı Neden Bitti?

Hatice Aslan Düğün Şarkıcısı Dizisinin Bitmesinin Çok Ani Olduğunu Belirtti...

Read more...

Lopez Kalçası Yüzünden Ölüyorlardı!

Oyuncu ve Şarkıcı Jennifer Lopezin Irksal ve Yapısal Özelliklerinden Dolayı Sahip Olduğu Dolgun ve Çıkık Kalça İki Kadının Hayatını Kabusa Çevirdi.

Read more...

Erkekten Çok Kadın Hayranım Var!

Yaprak Dökümünün Ferhundesi Deniz Çakır Saba Tümerin Sorularını Yanıtladı..

Read more...

Kefene Girdim Hayatım Değişti!

Zeynep Tokuş Murat Aslanın Yönettiği Umut Filmindeki Ölüm Sahnesinden Sonra Hayatının Nasıl Değiştiğini Anlattı...

Read more...

İkinci Kez Yakalandılar!

Binbir Gecenin Oyuncuları Tardu Flordun ve Canan Ergüder Aramızda Aşk Yok Diyorlar Ama..

Read more...

Sevgilisiyle Tatilde!

Uludağa Gelen Pop Şarkıcısı Bengü, Sevgilisi Akın Altan ile Hem Tatil Yapıyor, Geceleri de Sahneye Çıkarak Para Kazanıyor.

Read more...

Heıdı Klum, Çırılçıplak!

Dünyaca Ünlü Alman Top Model Heidi Klum, Gq Dergisinin Mart Sayısı İçin Soyundu.

Read more...

Romantizm ve Zarafet Yine Ön Planda

Bu Yıl Sevgililer Günü Çok Farklı, Çok Heyecanlınbsp;#8230;öyle Bir Hediye Düşünün Ki, Tam Ona Göre Diyeceksiniz ! Doğru Adresi Arıyorsanız Ayyıldız En İyi Seçimnbsp;#8230;

Read more...

Fenerli Futbolculardan Bıktım Artık

Manken Lara Surol Radyo Pinkte Katıldığı Cadı Kazanı Programında Futbolcuların Sürekli Arayıp Rahatsız Etmesinden Yakındı..

Read more...

Sürpriz Doğum Günü Partisi!

Eda Taşpınar Sevgilisi Nurettin Hasmana Sürpriz Doğum Günü Partisi..

Read more...

Evlilik Teklifi Bekliyor!

Kariyerine Baleyle Başlayan ve Sunduğu Programlarla Adından Sıkça Söz Ettiren Ebru Akel, Şimdi de Bir Cilt Bakımı Serisinin Tanıtım Yüzü Oldu...

Read more...

Beni Arabamdan Soğuttular, Sattım

Şarkıcı Alişan, Futbolcu Hakan Şükürden Aldığı Otomobilini Sattı..

Read more...

Unutulmayan 14 Şubat lar

Sevgililer Günü Magazin Dünyasının Ünlü İsimleri İçin Farklı Şeyler İfade Ediyor..

Read more...

Arap Kanalı, Gümüş Dizisinin Filmini Çekecek

Arap Dünyasının Önde Gelen Kanallarından Olan Mbc, Araplar Tarafından Büyük Bir Beğeniyle İzlenen Gümüş Dizisini Sinemaya Aktarıyor.

Read more...

Samim Abiye Selam Söle!

Ezgi Mola, Canım Ailem Dizisinin Neden Tuttuğunu Açıkladı..

Read more...

Buram Buram Gül Kokuyor!

Tuğba Özay Eski Sevgilisiyle Barıştı..

Read more...

Kleopatra Ece Meyhane Açılışında!

Ece Gürsel, Kleopatra Kostümüyle Dikkat Çekti...

Read more...

Pangalos un Ofisine Bombalı Saldırı

Yunanistan Eski Dışişleri Bakanlarından, Ana Muhalefet Pasok Partisi Milletvekili Teodoros Pangalosun Atinanın Merkezindeki Ofisine ve Kızına Ait Eksarhia Semtindeki Bir Eve Bombalı Saldırılar Düzenlendiği Bildirildi.

Read more...

Irak ta El Kaide nin Maliye Bakanı Yakalandı

Irakın Kuzeyindeki Beycide El Kaidenin Maliye Bakanının Yakalandığı Bildirildi.

Read more...

Kolombiya da Bomba Yüklü Araç Havaya Uçtu: 6 Ölü

Kolombiyanın Kuzeydoğusunda, Venezuela Sınırı Yakınındaki Convencion Kentinde Bomba Yüklü Otomobille Düzenlenen Saldırıda 6 Kişi Öldü, Çok Sayıda Kişi Yaralandı.

Read more...

11 Şubat 2009 Çarşamba

Alman Sosyolog Neubert: Batı İnsanının Fethullah Gülen ...

Alman Marburg Philipps Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Petra Neubert, Batı Dünyasının, Sürekli Kan Kaybına Uğrayan İnsani Değer Yargılarını Yeniden Gözden Geçirmesi İçin Fethullah Gülenin Fikirlerine İhtiyaç Olduğunu Söyledi.

Read more...

TBMM Eski Başkanı Avcı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Sabit Osman Avcı, Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Read more...

AB Kurumlarında Casus Korkusu

AB Komisyonu, AB Kurumlarında Çalışan Tüm Üst Düzey Memurlara İlettiği Bir İç Yazışmada, Giderek Artan Casusluk Girişimlerine Karşı Dikkatli Olmaları Çağrısında Bulundu.

Read more...

Sedaş ın Özelleştirilmesine İlişkin Nihai Devir Sözleşmesi ...

Sakarya Elektrik Dağıtım A.şnin (Sedaş) Yüzde 100 Hissesinin Blok Satış Yöntemiyle Özelleştirilmesine İlişkin Nihai Devir Sözleşmesi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İhaleyi 600 Milyon Dolarlık Bedelle Kazanan Akkök-akenerji-cez (Akcez) Konsorsiyumu Arasında İmzalandı.

Read more...

SPK Başkanı Erol: Sadece Kur, Faiz ve Para Piyasasını ...

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Turan Erol, Türkiyede Sadece Döviz, Kur, Faiz ve Para Piyasalarının Tartışıldığını, Artık Bunun Ötesine Geçilmesi Gerektiğini Dile Getirdi. Erol, Şirketlerin Kurumsallaşması, Çok Ortaklı Hale Gelmesi, Ölçeklerini Nasıl Büyütmeleri Gerektiği Gibi Konuların Tartışılması Gerektiğini Vurguladı.

Read more...

Yıldırım Açıklama Yaptı!

Aziz Yıldırım, Basın Toplantısında, Bugün Bazı İnternet Sitelerinde Özel Hayatıyla İlgili Çıkan Asılsız Haberleri Üretenler ve Bu Asılsız Haberlere Yer Verenlerle İlgili Açıklamalar Yaptı..

Read more...

Tbbl de 16. Hafta Programı

Türkiye Bayanlar Basketbol Liginde (Tbbl) 16. Hafta Maçlarının Programı Belli Oldu.

Read more...

Cevdet Özil: Şimdiye Kadar Neredeydiniz Fatih Terim

Almanya Milli Takımının Formasını Giyecek Olan Mesut Özilin Amcası Cevdet Özil, 2 Yıl Önce A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Oğuz Çetinin, Ağabeyini Aradığını, Ancak Ondan Sonra Ne Fatih Terimin, Ne de Başka Bir Yetkilinin Arayıp Sormadığını Belirterek, Çocuk Bir İki Maç Klasını Gösterince, Milli Takıma Alalım Dediler. Şimdiye Kadar Neredeydiniz Fatih Terim? Dedi.

Read more...

Servet Çetin den Zorunlu Açıklama

Galatasarayın Savunma Oyuncusu Servet Çetin Hakkında Çıkan Haber İçin Kulübün Resmi İnternet Sitesinden Şu Açıklamayı Yaptı:

Read more...

Bülent Uygun ndan Motive Sözleri

Turkcell Süper Ligin Lideri Sivassporun Teknik Direktörü Bülent Uygun, Futbolcularını Motive Edebilmek İçin Zaman Zaman Çeşitli Yöntemler Uyguluyor.

Read more...

Orhan Şam: Fenerbahçe nin Durumu da Kritik

Turkcell Süper Lig Takımlarından Hacettepenin Kaptanı Orhan Şam, İstanbuldan Mutlaka Puanla Dönmek Zorunda Olduklarını İfade Etti.

Read more...

İspanya da Müthiş İddia

İspanyanın Önemli Radyolarından Cadenaser, Real Madrid Külübünün Gelecek Sezon Manchester United Kulübünden Portekizli Cristiano Ronaldoyu Transfer Edebilmek İçin Bankadan Kredi Aldığını İddia Etti.

Read more...

Maradona ya Fransa da Büyük İlgi

Arjantin Milli Takımının Başına Getirilen Diego Armando Maradona, Fransa ile Oynayacakları Hazırlık Maçına Takımı ile Gelirken Çok Büyük İlgi Gördü.

Read more...

Yolları 3 Büyüklerden Geçti

Turkcell Süper Ligde Bu Sezon Mücadele Eden 14 Takımdan Toplam 44 Futbolcu, Daha Önce 3 Büyükler Diye Adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaştan En Az Birinde Top Koşturdu.

Read more...

Aquilani Satılık Değil

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) Takımlarından As Romanın Teknik Direktörü Bruno Conti, Kulübün, Orta Saha Oyuncusu Alberto Aquilaniyi Satmak Gibi Bir Niyeti Olmadığını Bildirdi.

Read more...

Skibbe: Hakemlerle Aynı Fikirde Değiliz

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Sezon İçerisinde Hakemlerin Verdiği Bazı Kararlarla Aynı Fikirde Olmadıklarını Söyledi.

Read more...

ve Guus Hiddink Resmen Chelsea de

Rusya Milli Futbol Takımının Çalıştırıcısı, Hollandalı Teknik Adam Guus Hiddink, Chelseanin Yeni Teknik Direktörü Oldu.

Read more...

Kewell ve Meira Takımla Çalıştı

Galatasaray, Turkcell Süper Ligde 14 Şubat Cumartesi Günü Deplasmanda Antalyaspor ile Yapacağı Karşılaşmanın Hazırlıklarını Sürdürdü.

Read more...

Ekrem Dağ ve Holosko İdmana Katılmadı

Beşiktaş, Süper Ligin 20. Haftasında Trabzonspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Bugün Yaptığı Tek Antrenmanla Devam Etti.

Read more...

Aziz Yıldırım dan Sürpriz Karar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ani Bir Karar Alarak Bugün Saat 17.30da Sürpriz Bir Basın Toplantısı Yapacağını Açıkladı.

Read more...

Fb Kulübü Başkanı Yıldırım a Taraftar Tepkisi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırıma Tepkili Olan Kimi Sarı -Lacivertli Taraftarlar, İnternette Www.antiaziz.com Adlı Site Kurdu.

Read more...

Yanal: Hiçbir Zaman Problem Çıkaran Adam Olmadım ...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonsporda Hiçbir Zaman Problem Çıkaran Adam Olmadığını Söyledi.

Read more...

Başbakan Erdoğan, CHP li Aday Adayının Yaptırdığı ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, Kastamonuda 53 Tesisin Toplu Açılışını Yaptığı Aytaç Eruz Lisesini Yaptıran Hayırsever İşadamının CHPden Belediye Başkan Aday Adayı Olduğu Öğrenildi.

Read more...

Demirel: Çamaşır Makinesi Verirken Rey İstemiyoruz ...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Tuncelide Dar Gelirlilere Beyaz Eşya Yardımı Yapmasıyla İlgili Tartışmalara 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de Katıldı.

Read more...

Başbakan Erdoğan, Öğrencilerin Soğukta Bekletilmesine ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Toplu Açılış Töreninde Lise Öğrencilerinin Soğuk Havada Kaban ve Montsuz Bekletilmesine Tepki Gösterdi.

Read more...

CHP Bursa Teşkilatında Kavga Büyüyor

CHP Bursa İl Yönetimi ile Osmangazi İlçe Teşkilatı Arasında Ortaya Çıkan Tartışmalar Büyüyor. CHP İl Başkanlığı Seçiminde Gürhan Akdoğanı Desteklemeyen İl Yönetimi ile Araları İyi Olmayan CHP Osmangazi İlçe Teşkilatının İstifaya Zorlandığı İddia Ediliyor.

Read more...

Sertoğlu: Göreve Gelirsek Acil Eylem Planını Devreye ...

AK Parti Erzurum Pasinler Belediye Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu, Seçildikten Sonra İlçede Önemli Projelere İmza Atacağını Söyledi. Sertoğlu, Göreve Geldikleri Taktirde İlk Olarak Acil Eylem Planını Devreye Sokacaklarını Kaydetti.

Read more...

CHP Ceyhan da da Belediye Başkan Adayını Değiştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adanadan Sonra Ceyhan İlçesinde de Belediye Başkan Adayını Değiştirdi.

Read more...

Kültür Mozağinin Ortasında Bir Sanat Merkezi: Arte ...

İstanbul, Beyoğlunda Yepyeni Bir Sanat Merkezine Kavuştu. 10un Üzerinde Sanatçının, Çalışmalarıyla Hayat Vereceği Arte İstanbul, Beyoğlunun Tarihini ve Kültürel Mozağini Yansıtan Çok Özel Bir Sokakta, Tercüman Çıkmazında Açıldı.

Read more...

Özel Okullarda Öğrencilerin Yüzde 3ü Ücretsiz Okuyacak

Özel Öğretim Kurumları, Bünyesindeki Öğrenci Sayısının Yüzde Üçünden Az Olmamak Üzere Ücretsiz Öğrenci Okutacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı Bu Oranı İsterse Yüzde Ona Kadar Artırabilecek.

Read more...

Kendi İşini Kurmak İsteyen Kadınlar Mikro Kredilerini ...

Mersinde Kendi İşlerini Yapmak İsteyen 43 Kadın Valilik Tarafından Verilen Mikro Kredilerini Aldı. Kredi Dağıtımı İçin Valilik Toplantı Salonuna Gelen Kadınlar, Tören Öncesi El Ele Tutuşarak Mikro Kredi Kullanma Yemini Etti.

Read more...

Öğretmenlik Başvuruları Yarın Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB), 8 Bin Kadroya Yapacağı Öğretmen Ataması İçin Başvuru Süresi Yarın Başlıyor.

Read more...

Dünya, Türk Sergilerini Gezdi

2008de Japonya, İspanya, İsveç, İngiltere, Almanya, ABD ve Katar Olmak Üzere Çeşitli Ülkelerin Müzelerinde Açılan Sergiler, Bu Zamana Kadar 875 Bin 292 Kişiye Ulaştı.

Read more...

Mistik Sanat Festivali nde Dünyanın Bütün Renkleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü ile Kültür Aş Tarafından Organize Edilen Mistik Sanat Festivali Yarın Başlıyor. 16 Şubata Kadar Devam Edecek Festival Aya İrini, Eminönü Halk Eğitim Merkezi ve Kızlarağası Medresesinde Yapılacak.

Read more...

Kate ve Owen Yine Birlikte!

Üç Yıl Önce You, Me nbsp; Dupree Filminin Setinde Tanışan ve Bir Aşka Yelken Açan Kate Hudson ile Owen Wilsonın Yine Biraraya Geldikleri Söyleniyor..

Read more...

Yumruklar Konuştu!

Süreyya Yalçınla Yaptığı 3 Aylık Evlilik Sayesinde Sosyeteye Giren Önder Bekensir Bir Mekanda Olay Çıkardı...

Read more...

5 Delikli Kadın!

Willa Ford, 2009 Sports Illustrated Sayısında Bu Sene Yok.

Read more...

Yeni Sevgilisi!

Manchester Unitedın Yıldız Oyuncusu Cristiano Ronaldo Yeni Sevgilisi ile Yakalandı...

Read more...

Okan Sevişeceği Kadını Seçti!

Okan Bayülgen ile Ata Demirer Nisan Ayında Başrol Oyuncuları Olarak Aklı Evvel Adlı Film İçin Kamera Karşısına Geçecek.

Read more...

Evlatlığa Doymuyor!

Geçtiğimiz Günlede Mülteci Kamplarını Ziyaret Eden Jolie Bir Evlatlık Daha Edinmek İçin Kolları Sıvadı...

Read more...

Bakan Olmak İstiyor!

Model Tuğçe Güder Karas, Kendisi de Çocuk Esirgeme Kurumunda Büyürken Evlatlık Olarak Alınan Bir Kişi Olarak Çocuklar İçin Yapmak İstediği Çok Şey Olduğunu Anlattı.

Read more...

Özcan ve Fahriye Yine El Ele!

Özcan Deniz, Geçtiğimiz Akşam Sevgilisi Fahriye Evcenle Birlikte, Yönetmen ve Senarist Tomris Giritlioğlu ile İş Yemeğinde, Mega Magazin Kameralarına Yakalandılar...

Read more...

Yakalandılar!

Mehmet Sevigenin Kızı Selen Sevigen ile Futbolcu Tuncay Şanlı Kameralardan Kaçamadı..

Read more...

İsviçre Bankalarında Kaç Paran Var?

Bayülgen, Yapımcılık Yapmaya Başladıktan Sonra Karşılaştığı Bazı İlginç Durumları da İzleyenlerle Paylaştı.

Read more...

Kavgaları Bitmek Bilmiyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Sevgilisi Arasındaki Fırtınalı Aşk Sürüyor. Bitip Tükenmeyen Kavgaları Dillere Destan..

Read more...

Deniz in Albümünü Beğendim!

Nazire Şenlendirici, Boşanma Davasının Sürdüğü Eşi Hüsnü Şenlendirici ile Birlikte Yaşayan Deniz Seki Hakkında Şaşırtıcı Bir Açıklama Yaptı..

Read more...

Yol Arkadaşını Yarışmayla Arıyor!

Paris Hiltons New Bff Reality Programı 17 Şubat Tarihinde Mtv Türkiyede Başlıyor...

Read more...

Afişi Sinemaseverler Belirledi!

Yaptığı İlk Filmiyle Geçtiğimiz Yılın En Fazla İzlenen Film Olma Rekorunu Elinde Bulunduran Mahsun Kırmızıgülün Yeni Filmi Güneşi Gördümün Afişi Sinemaseverler Tarafından Belirlendi.

Read more...

Eurovision Anketine Göre Birinci!

Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiyeyi Temsil Edecek Hadisenin Alacağı Sonuca Dair Sanal Ortamda Birçok Anket Yapılıyor.

Read more...

Akel Kardeşlere Hırsız Şoku!

Ünlü Sunucu Ebru Akel ve Ablası Deniz Akele Ait İki Cip ve Bir Çok Değerli Eşyayı Çalan Hırsızlar Kayıplara Karıştı..

Read more...

8 Şubat 2009 Pazar

Leverkusen:2- Stuttgart:4 Maç Özeti 07.02.2009












Read more...

Schalke:1- Werder Bremen:0 Maçı 07.02.2009

Read more...

West Bromwich:2 - Newcastle United:3 İngiltere Premier Lig Maçı 07.02.2009



Read more...

Manchester City:1 - Middlesbrough Highlights:0 İngiltere Premier Lig Maçı 07.02.2009

Read more...

Blackburn:0 - Aston Villa:2 İngiltere Premier Lig Maçı 07.02.2009

Read more...

Everton:3 - Bolton Wanderers:0 İngiltere Premier Lig 07.02.2009

Read more...

Lecce:0 - İnter:3 İtalya Serie A 23. Hafta Maçı

İtalya Serie A 23. hafta mücadelesinde İnter deplasmanda Lecce'yi 3-0 mağlup etti. Via Del Mare Stadı'nda oynanan maçın gollerini, 13. dakikada İnter'in dünyaca meşhur İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimoviç, 72. dakikada tecrübeli yıldız oyuncu Luis Figo ve 82. dakikada Dejan Stankoviç kaydetti.

Bu sonuçla Milano temsilcisi puanını 53'e çıkartırken 22. haftanın sonunda liderliğini korudu. Lecce ise 22 puanda kaldı.

Read more...

Portsmouth:2 - Liverpool.3 İngiltere Premier Ligi 24. Hafta Maçı

Müthiş bir maç, kazanan Liverpool! İngiltere Premier Ligi'nde oynanan 24. hafta maçında şampiyonluğun en ciddi adaylarından Liverpool, zorlu Portsmouth deplasmanına konuk oldu ve gol düellosu şeklinde geçen maçtan 3-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ortaya çıkan beş golün tamamı son yarım saatlik periyotta geldi! Portsmouth, maçın 62. dakikasında D. Nugent ile öne geçerken, Liverpool 69'da F. Aurelio ile eşitliği yakaladı. H. Hreidarsson mücadelenin 78. dakikasında Pompey'i yeniden öne geçirirken, 85. dakikada Hollandalı Dirk Kuyt, Kırmızılar'a 2-2'lik eşitliği getirdi. Maçta son sözü ise 90. dakikada 'El Nino' lakaplı İspanyol golcü Fernando Torres söyledi. Torres, 90. dakikada attığı golle Liverpool'u 3-2'lik zafere taşıdı.


Read more...

Barcelona:2 - Mallorca:0 İspanya Kral Kupası Maçı

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında evinde Mallorca'yı konuk eden Barcelona, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak rövanş için avantaj yakaladı.


Nou Camp'ta oynanan mücadelede Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri 35. dakikada Henry ve 74. dakikada Marquez kaydetti.

Barcelona çeyrek finalde Espanyol'u, Guiza'nın eski takımı Mallorca ise Aurelio'nun forma giydiği Real Betis'i elemişti.

Kral Kupası'nda yarı finalin diğer mücadelesinde dün gece Sevilla A.Bilbao'yu 2-1 mağlup etmişti.

Kadrolar;

Barcelona: Pinto; Alves, Pique, Marquez, Sylvinho; Toure, Gudjohnsen, Iniesta; Hleb, Henry, Bojan

Mallorca: Lux; Scaloni, Josemi, Nunes, Ayoze; Mario Suarez, Cleber Santana, Castro, Corrales; Trejo, Webo



Read more...

Real Madrid:1 - Racing Santander:0 İspanya La Liga 22. Hafta Maçı

İspanya La Liga'da 22. hafta maçında Real Madrid sahasında konuk ettiği Racing Santander'i 1-0 mağlup etti. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Real Madrid'e galibiyeti getiren golü 49. dakikada Gonzalo Higuain kaydetti. Ev sahibi takım bu sezon kendi evinde 1-0 öne geçtiği karşılaşmaların hiçbirini kaybetmedi.

Real Madrid bu sonuçla 47 puana yükselirken, Racing Santander 28 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Real Madrid, Sporting Gijon deplasmanına konuk olurken, Racing Santander ise sahasında Villarreal'i ağırlayacak.

Read more...

Sivasspor:2 - Kocaelispor:0 Turkcell Süper Lig 19. Hafta Maöı



Read more...

Galatasaray:1 - Kayserispor:1 Turkcell Süper Lig 19. Hafta Maçı



Read more...

Trabzonspor:2 - Ankaragücü:1 Turkcell Süper Lig 19. Hafta Maçı



Read more...

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı