29 Ocak 2009 Perşembe

Gelelim internetin faydalarına..

Son bir kaç haftadır ara verdiğim internet günlerine tekar dönmüş bulunuyorum :) Herşey aynı, değişen sadece cookie'ler! Lida dai dai hua jiao nang seo yarışması sıralaması bile hemen hemen aynı. Yarışma nisan ayında bitecek, bu yüzden tedbirli davranmak gerek.

Read more...

21 Ocak 2009 Çarşamba

Yarışmada durum

Lida dai dai hua jiao nang seo yarışmasında dördüncü sayfaya kadar geriledim. Bloguma olan alakam her zaman ki gibi. Zaman buldukça birşeyler eklemeye gayret ediyorum.

Google pek önemsemese de ben devam edeceğim :) Gün gelecek, o da emeklerimizin karşılığını verecek. Şimdilik bekliyorum.

Read more...

19 Ocak 2009 Pazartesi

Yarışmada durgunluk devam ediyor..

Lida dai dai hua jiao nang seo yarışması şu an son sonuçlarda bloguma yer vermiyor. google amca bir güzellik yapar inşallah. şu an için bloglarımla tekrar ilgilenmeye başlayacağım.

Read more...

16 Ocak 2009 Cuma

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması ve 2009

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması nda şimdilik ikinci sayfadayım. Güncel tutmaya çalıştığım blogum ile üst sıralarda listeleneceğimi ümit ediyorum. Bu seo yarışmasını da iyi bir derece ile tamamlayıp yeni projelere yelken açmak için önümüzde hemen hemen üç ay var.

Read more...

4 Ocak 2009 Pazar

Nerdeyim?

İş hayatı o kadar zor geçmeye başladı ki en büyük zevkim olan bloglarımla bile uğraşamaz hale geldim. Ekonomik kriz gün geçtikçe etkisini arttırıyor. Ne kadar daha dayanabilirim bilemiyorum bu strese :) Lida dai dai hua jiao nang seo yarışması arama sonuçlarında şu an için ilk sıralarda listelenmesem de yakın tarihte yerimi alacağıma eminim. Tüm arkadaşlara başarılar.

Read more...

1 Ocak 2009 Perşembe

nerden nereye..

bir yıl daha geride kaldı. acısıyla tatlısıyla 2008'i geride bıraktık. 2009'un ilk günlerinde filistin'de yaşanan dram beni son derece üzüyor. müslüman bir halka yapılan bu zulüm inşallah en kısa zamanda biter. Cenab-ı Allah (C.C) Yar ve Yardımcımız Olsun..

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması devam ediyor ve sıralamada yokum şimdilik. Blogum son güncellemelerden sonra Pagerank 3 oldu. Güzel bir gelişme. İnşallah emeklerimizin karşılığını görürüz.

Read more...

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı