20 Aralık 2008 Cumartesi

Böyle Olmaz!

Bu seo yarışmasında da listelenmek ne kadar zormuş arkadaş. Ne yapmak lazım ki :S Biraz daha geri link çalışması yapmalıyım anlaşılan. Diğer yarışmaya pek benzemiyor. Daha zaman varken kolları sıvamalı!

Read more...

17 Aralık 2008 Çarşamba

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması son sürat gidiyor!

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" nda kendime hala yer bulabilmiş değilim. Biraz daha uğraşmak gerekiyor sanırım :) eeee bizde uğraşırız yani daha bitmesine uzun bir süre var. kısmetse olur!

Read more...

13 Aralık 2008 Cumartesi

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması ve katılımcılar

"Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" arama sonuçlarında müthiş bir patlama var. Eeee yarışmayı düzenleyen sağlam olursa rağbet fazla oluyor. Şimdilik 782.000 sonuç var. Bu kadar arama sonucu içerisinde ilk sıralara girmek biraz zaman alır. Şamsımız ki yarışma nisan ayında sona erecek.

Read more...

4 Aralık 2008 Perşembe

Aman aman kimler gelmiş :)

Bugün ağır misafirlerim gelecek. Biraz hazırlık yapmalıyım. Ama önce "Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" sıralamalarına bakalım. Gerçi şu an için yokum ortalıklarda ama gelişim gümbür gümbür olur.

Benden söylemesi :)

Read more...

1 Aralık 2008 Pazartesi

Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması Merhaba!

özcan sarıca tarafından düzenlenen seo yarışmasını blogum 4. sırada bitirdi. Sonrasında ilk yarışma olarak seoogle.com.tr tarafından düzenlenen "Lida Dai Dai Hua Jiao Nang Seo Yarışması" na katılayım dedim. Bakalım bu seo yarışması nasıl sonuçlanacak? Ama öncelikle şu lida konusunu incelemem lazım :)

Read more...

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı