30 Kasım 2008 Pazar

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması 15 dakika sonra bitiyor!

evet arkadaşlar.özcan sarıca tarafından düzenlenen özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması yaklaşık olarak15 dakika sonra sonuçlanacak. bugüne kadar iyi kötü günlerimde güncellediğim blogum beni yarı yolda bırakmaz inşallah. iş dönüşlerinde ve hafta sonları zar zor vakit ayırarak güncel tutmaya çalıştığım bu blog ile bu seo yarışmasını iyi bir sıralamada bitirmek istemiştim. Büyük bir aksilik çıkmassa ilk on sıra içerisinde bitiririm.

Bir başka seo yarışmasında görüşene dek hoşçakalın :)

Hayırlı Geceler.

Read more...

29 Kasım 2008 Cumartesi

29 Kasım 2008 ve Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması nın bitmesine bir gün kaldı. Yarın gece bu iş bitecek :)

Sıralamalarda o kadar farklılıklar görünmüyor şimdilik ama neler olur o da bilinmez. Akşam güzel bir maç var. Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Beşiktaş ile kıyasıya bir mücadele verecek. O muhteşem atmosferde iki takıma da başarılar. Kazanan her zaman ki gibi dostluk olsun.

Read more...

28 Kasım 2008 Cuma

Cuma akşamüstü karalamalar :)

Yarışmalar birbiri ardına geliyor maşallah. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması henüz bitmedi ama bir seo yarışması daha başlamış..

Arama keimesi biraz karışık.. Yarı Japonca yarı Türkçe.. Bu yarışma tam olarak böyle.. Seoogle.Com.Tr tarafından düzenlenen bu seo yarışmasında ödüller tatmin edici.. Ve ödemede kesinlikle bir sorun çıkacağına ihtimal vermiyorum..

Read more...

27 Kasım 2008 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 48. Bölüm Fragmanı 28 Kasım Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 48.bölüm ile karşımızda. Bu akşam yine ilngç sahneler izleyebiliriz. İskender yine kaçıyor gibi geldi bana :)

48.bölüm fragmanı için tıklayın..

Read more...

26 Kasım 2008 Çarşamba

26 Kasımda ikincilik!

Bugün ayın 26 sı. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması bitimine sadece 4 gün kaldı. Heyecan artıyor :) Yarın Kurtlar vadisi pusu 48. bölüm var. O heyecanı atlattıktan sonra yarışma sonuçlarını bekleyeceğiz. Hayırlısı olur inşallah.

Read more...

24 Kasım 2008 Pazartesi

24 Kasımda sekizinci sıradayım..

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması nda 24 Kasım Öğretmenler Gününde sekizinci sırada devam ediyorum yarışmaya. Zaten kısır bir haftaydı. Turkcel süper Lig'de bile 0-0 lık sonuçların ardından bu seo yarışmasında kafaya oynamak biraz zordu :) Çekişme artıyor sanırım. İnceden inceden geri linkler felan! Bakalım sonuç ne olacak, hep birlikte göreceğiz..

Read more...

23 Kasım 2008 Pazar

23 Kasım 2008 Bugünü de üçüncü sırada geçirdim

Evet, özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması önümüzdeki hafta bitecek. Uzun bir mücadelenin sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Google dalgalanmalarından son derece şikayetçi bir şekilde bitireceğim bu seo yarışmasını. Sürekli değişen sıralamalar ve güncellemelerin ardın bakalım mükafaat ne olacak?

Devam etmekte olan diğer seo yarışması; vbulletiner.com ödüllü seo yarışması nda bloglarım gayet iyi durumda. Bugün için #1 ve #2 sıralarda. Bu yarışma aralık ayı sonunda bitecek.

Read more...

22 Kasım 2008 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 47. Bölüm Tam Yerinde Bitti..

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması son günlere girerken üçüncü sıradayım. İlk üç harici ilk iki olsa daha güzel olurdu :) Google yarışma bitimine kadar belki bir kıyak geçer!

Kurtlar vadisi pusu 47. bölümde yine güzel sahneler vardı. Güray Polat'ın eline düştü. İskender adamları yardımıyla Güraya anlatacaklarını gönderdi. Polat Güray'ın boynunu kırarak öldürdü. Şemo, Muro'yu örgüte ve İskender Büyük'e sattı. Muro son çare olarak Polat'a ulaştı. Bakalım Muro kurtulacak mı? Polat bu sefer İskender'i yakalayabilecek mi?


Read more...

19 Kasım 2008 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 47. Bölüm Fragmanı Özeti 20 Kasım Perşembe

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışmasında beşinci sırada blogum. hala dalgalanmalar sürüyor. Hayırlısı bakalım.

Kurtlar Vadisi Pusu 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman içerik olarak ilginç. Sorgudaki Güray ser verip sır vermeyeceğe benziyor. Zaten gerekli bilgileri iskender gönderiyor Güray'a. Olaylar nasıl gelişecek her birlikte göreceğiz..

Kurtlar Vadisi Pusu 47. Bölüm Fragmanı izlemek için tıklayın..

Read more...

18 Kasım 2008 Salı

kurtlar vadisi pusu 47. bölüm ve seo yarışması

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması bitime yaklaşırken kurtlar vadisi pusu da heyecan giderek artıyor. Güray'ı ele geçiren Polat Alemdar acaba İskendere ulaşabilecek mi? Güray ajan mı ve ihtiyarlar adına mı çalışıyor? Aklımızda binbir soru işareti ile perşembe akşamını bekliyoruz.

Read more...

16 Kasım 2008 Pazar

Bugün de dördüncü sıraya düşmüşüz

Abicim bu özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışmasına katıldığım günden bu yana google dalgalanmaları beni mahvetti. Bir gün ikinci bir gün üçüncü birgün dördüncü. Google artık karar ver kaçıncı sırada olduğuma da bende rahat edeyim :)

Yarın bakalım kaçıncı sıraya geleceğim?

Read more...

15 Kasım 2008 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin reytingleri neden az lanse ediliyor?

Kurtlar Vadisi yıllardır bağımlılık yapan ve şu ana kadar izlediğim en kaliteli dizilerden birisi. Anlayamadığım şey neden reyting oranları bu kadar az gösteriliyor kamuoyuna? Yapımcı kuruluş Panafim bu konuda bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya bir Kurtlar Vadisi Pusu fanatiği olarak katılmamak mümkün değil.

Kurtlar Vadisi Pusu bizi dizimiz!
Perşembe akşamları bu diziyi geçecek bir program tanımıyorum!
Saygılar :)

Read more...

Kurtlar Vadisi Pusu 46. Bölüm Muhteşemdi

Büyük bir heyecanla beklediğimiz kurtlar vadisi pusu 46. bölüm yine muhteşemdi. Polat Alemdar Sadi Paşa'yı köprüden düşmekten kurtardı ama helikoptere isabet eden roketatar mermisinden kurtaramadı. İskender Büyük amaçları uğrunda insanları harcamaktan hiç çekinmiyor. Olan Muro'ya oldu ve suikastın faturası ona kesildi. Kurtlar Vadisi Pusu 46. bölüm ile ilgili yorum, fragman ve diğer bilgiler için tıklayın..

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması ndaki üçüncülüğüm devam ediyor. güncel tutmaya çalıştığım blogum ile üst sıraları hedefliyorum. yarışma bitene kadar çalışmalarım sürecek :)

Read more...

9 Kasım 2008 Pazar

Fenerbahçe Galatasarayı Dörtledi..

Kadıköyde bu akşam yer yerinden oynadı. Onbinlerce Fenerbahçeli takımlarını desteklemeye Şükrü Saraçoğlu Stadına koştu. Ve dünyanın sayılı derbileri arasına gösterilen karşılaşmayı Fenerbahçe 4-1 gibi net bir skorla kazandı.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Josico, Uğur, Semih, Güiza

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan, Baros, Meira, Ayhan, Arda, Lincoln, Ümit

Goller : Lincoln Dk2, Selçuk Dk7, Emre Aşık Dk28 (Kendi Kalesine), Lugano Dk48, Deivid De Souza Dk93

Read more...

8 Kasım 2008 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 45. Bölümde Heyecan Son Noktaya Ulaştı..

Kurtlar Vadisi Pusu 45. Bölüm beklenilenin aksine heyecan fırtınası yarattı. Sonunda Polat Alemdar Kurtuldu. Sanılanın aksine Polat Alemdar kendi çabası ile kurtuldu. Ekibini tekrar kuran Polat İskender'in peşine düştü. Orgenaral Sadi Özcan'ın hayatını kurtarmaya çalışırken bölüm bitti. Acaba Sadi Özcan kurtulacak mı? Polat iskendere ulaşabilecek mi? Artık Kurtlar Vadisi Pusu 46. Bölüm de neler olacak bekleyip göreceğiz.

Read more...

5 Kasım 2008 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 45. Bölüm Fragmanı ve Özetler

Yaklaşık olarak iki haftadır beklediğimiz Kurtlar Vadisi Pusu 45. Bölüm nihayet yarın ekranlarda olacak. Fırtına gibi bir bölüm bizleri bekliyor buna eminim. Polatın kurtulduğu ve ekibi yeniden toparladığı anlaşılıyor. İskender rahat duramıyort hala :) Ama Polat onu tekrar ele geçirmek için çalışmalara başlıyor. Bakalım neler olmuş; Kurtlar vadisi pusu 45. bölüm fragmı için tıklayın..

Read more...

4 Kasım 2008 Salı

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışmasında üçüncülük

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması sona yaklaşırken üçüncülüğe yükseldim. seo yarışması ve kurtlar vadisi pusu. bölüm heyecanı birarada gidiyor. iki haftadır heyecanla bekliyoruz. inşallah beklediğimize değer :)

Read more...

3 Kasım 2008 Pazartesi

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışmasında dördüncülük

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması nda bugün dördüncü sıradayım ama sürekli bir değişim var. içerik olarak pek sağlam olmasada blogum ile üst sıraları zorlarım diye düşünüyorum. hayırlısı artıki bu seo yarışmasıda bir tecrübe olur. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması bitiminde sevinenlerden biri olmak için çabalayacağım.

Herkese başarılar.

Read more...

1 Kasım 2008 Cumartesi

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması 01 Kasım 2008 sıralama

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması 01 Kasım 2008 sıralaması aşağı şekilde..

1. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

2. www.gelengeliyo.com

3. www.darbetim.net

4. özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

5. felek28.blogspot.com

Read more...

kurtlar vadisi pusu yeni bölüm ve özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması

özcan sarıca ile kurtlar vadisi pusu 3.sezon 1.seo yarışması ile kurtlar vadisi pusu dizisi heyecanı bir arada devam ediyor. kurtlar vadisi pusunun yeni bölümü bu hafta yayınlanmadı. Kanal ile yapımcı şirket arasındaki sorunun en kısa sürede çözülerek Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünün yayınlanmasını dört gözle bekliyorum.

Read more...

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı