30 Eylül 2008 Salı

wmhaber.com seo yarışması çorba gibi

wmhaber.com seo yarışmasında sıralamalar tekrar çorbaya döndü. sebzeli mevsim çorbası :)

Read more...

Ramazan Bayramınız Mübarek olsun

Bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Read more...

28 Eylül 2008 Pazar

Bayram namazı nasıl kılınır, bayram namazı kılınışı

wmhaber.com seo yarışması telaşına kapılıp koskoca bir ramazan ayını daha geride bıraktık. salı günü ramazan bayramının birinci günü. dini bayramlarda sabah erken saatlerde bayram namazına gideriz. bayram namazları senede iki defa olduğu için bazen unutulabiliyor. hatırlatma niyeti ile bayram namazı kılınışını bir kez daha tekrarlayalım.

Bayram namazları iki rek’attir. Cemâat ile kılınır, yalnız kılınmaz. Ramazan ve Kurban bayramı namazlarının kılınışı aynıdır.

1- Önce “Niyet ettim vâcib olan bayram namazını kılmağa, uydum hazır olan imâma” diye niyet ederek, namaza durulur. Sonra “Sübhâneke” okunur.

2- Sübhânekeden sonra eller üç defa tekbîr getirerek kulaklara kaldırılıp, birinci ve ikincisinde iki yana bırakılır. Üçüncüsünde, göbek altına bağlanır. İmâm önce Fâtiha, sonra bir sûre okur ve beraberce rükû’a eğilinir.

3- İkinci rek’atta, önce Fâtiha ve bir sûre okunur. Sonra iki el üç defa tekbîr getirerek kaldırılır. Üçüncüde de yanlara bırakılır. Dördüncü tekbîrde elleri kulaklara kaldırmayıp, rükû’a eğilinir.

Kısaca: iki salla, bir bağla, üç salla, bir eğil! diye ezberlenir.

Teşrik Tekbîrleri

Kurban Bayramının arefesi günü, sabah namazından, dördüncü günü ikindi namazına kadar, hacıların ve hacca gitmeyenlerin, erkek, kadın herkesin, cemâat ile kılsın, yalnız kılsın, farz namazından sonra selâm verir vermez, bir kere “Teşrîk tekbîr”ini okuması vâcibdir.

Cenaze namazından sonra okunmaz. Camiden çıktıktan sonra veya konuştuktan sonra, okumak lâzım değildir.

İmâm tekbîri unutursa, cemâat terk etmez. Erkekler, yüksek sesle okuyabilir. Kadınlar yavaş söyler.

Teşrik Tekbîri:

“ALLAHÜ EKBER, ALLAHÜ EKBER. LÂ İLÂHE İLLALLAHÜ VALLAHÜ EKBER. ALLAHÜ EKBER VE LİLLÂHİLHAMD”.

Nice ramazanlara..
Cenab-ı ALLAH (C.C) dualarınızı kabul eder inşallah..

Read more...

26 Eylül 2008 Cuma

wmhaber.com seo yarışmasında nerede kalmıştık?

wmhaber.com seo yarışmasında blogu ilk açtığım günlerde ilk 4 arasındaki yerimi güncelleme ve geri link eksikliğinden kaybettim. fakat uzun süren liste dışı kalma olayını aşmış gibiyim :) wmhaber.com seo yarışmasına kaldığım yeden devam!

Read more...

25 Eylül 2008 Perşembe

Ramazan sona ererken..

Ramazan ayı sona ererken wmhaber.com seo yarışmasında da heyecan artarak devam ediyor. wmhaber.com seo yarışması için hazırlanan bloglar kıyasıya mücadele ederken geri linkleri saglam olanlar ilk sıraları kapmış durumda. bu satten sonra ilk sıraları zorlamak bayağı zor :)

Read more...

18 Eylül 2008 Perşembe

wmhaber.com seo yarışması ne alemde?

wmhaber.com seo yarışmasında hala sıralamada yokum. bu büyük olasılıkla backlinklerin bir anda alınması ile ilgili olabilir. google bomb veya daha kötüsü sandbox :)
inşallah wmhaber.com seo yarışmasında önceki yerime bir an önce gelirim.

Read more...

12 Eylül 2008 Cuma

seo yarışmasında bugün

wmhaber.com seo yarışmasında sıralamalar karışmış, ortalık toz duman :) bakalım ne zaman sakinleşecek?

Read more...

9 Eylül 2008 Salı

wmhaber.com seo yarışması 9 eylül..

wmhaber.com seo yarışmasında sıralamalar oldukça değişmiş. demek oluyor ki internetten kopmayacaksın :) wmhaber.com seo yarışmasının bitimine daha var ama olsun yazmak gerek. ne yazmak gerek derseniz illa ki seo yarışması ile ilgili yazmaya gerek yok bence. yazmak yeterli. ama kantarın topuzunu kaçırmadan yazmak..

Read more...

6 Eylül 2008 Cumartesi

wmhaber.com seo yarışmasında sıralamalar

bu sabah "wmhaber.com seo yarışması" arama sonuçlarını kontrol ederken blogumun 5. sırada oldugunu gördüm. açıkcası pek yadırgamadım. ne de olsa sıralamaların hiçbiri garanti değil. ve wmhaber.com seo yarışması sonuna kadar ne olur kimse bilemez. bakarsınız google arama sonuçlarında yarışmadan bir kaç gün önce açılan bir site birinci gelip seo yarışmasını kazanabilir.

Read more...

wmhaber.com seo yarışmasında dalgalandımda duruldum :)

Malum ramazan ayındayız. Ramazan davulcusunun gürültüsüne uyananlar sahur hazırlıklarına başlarken bilmezler ki bu ramazan davulcusunu benim uyandırdığımı :) wmhaber.com seo yarışmasında ramazan ayı boyunca davulcuyu ben uyandıracağım.

Read more...

5 Eylül 2008 Cuma

wmhaber.com seo yarışması ikinci sayfadayız.

wmhaber.com seo yarışmasında 05 Eylül yani bugün ikinci sayfadayız. wmhaber.com seo yarışması arama kelimesinde sıralamalarda dalgalanmalar var. umarım bu seo yarışmasında tekrar eski yerimize geliriz.

Read more...

2 Eylül 2008 Salı

wmhaber.com seo yarışmasında ikinciliğimiz devam ediyor

wmhaber.com seo yarışmasında 30 Ağustostan bu yana ikinciliğimiz devam ediyor. mübarek ramazan ayının da girmesiyle birlikte seo yarışmalarında biraz gaz kestik. wmhaber.com seo yarışması için hazırladığım diğer bloglarıma ağırlık vermeyi düşünüyorum. umarım bu seo yarışması umduğum gibi biter.

Read more...

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı