31 Ağustos 2008 Pazar

wmhaber.com seo yarışmasında ikinciliğim devam ediyor.

evet wmhaber.com seo yarışmasında ikinciliğim devam ediyor. bu seo yarışması için blogu biraz daha optimize etmek gerek sanırım. wmhaber.com seo yarışması kelimesinde arama sonuçlarının artacağı kesin. önemli olan sayı arttıkça aynı yerde kalabilmek.

Read more...

30 Ağustos 2008 Cumartesi

seo yarışmasında ikinciyim

wmhaber.com seo yarışması sıralamasında 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladığımız bugün ikinci sıradayım. ikinci bloğum ile seo yarışmasında üst sıraları zorlamaya çalışacağım.

30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.

Read more...

29 Ağustos 2008 Cuma

seo yarışması ve adsense ödeme işlemde

Seo yarışması devam ederken adsense ağustos ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusuydu. Her ay olduğu gibi çeşitli rivayetler konuşuldu. Nihayet ödeme işlemde. Fakat pazartesiye sarkması biraz can sıktı. Ama buna da şükür :)

Seo yarışmasında bugün ikinci sırada listelendiğimi gördüm. Hemen bir caps :) Hatıra olarak saklayacağım bu resmi.

Read more...

28 Ağustos 2008 Perşembe

seo yarışması ve adsense

Bir yandan google adsense ödeme işlemlerini diğer yandan wmhaber.com seo yarışması arama sıralamasını kontrol ediyorum. seo yarışması demek sıfırdan kendi yazılımı ile korunaklı bir hosting de mücadele etmek demek. fakat wp ve blogger sayesinde bu tür eylemlere girişmeden seo yarışmalarına katılıp başarılar elde etmek mümkün. buna ne kadar seo denir bende bilmiyorum. sadece içerik ekleyip geri link alıyorsunuz. sonra seo yarışmasında sıralamadasınız.

Read more...

wmhaber.com seo yarışması

wmhaber.com seo yarışmasında şu aralar 1. ve 2. sayfalarda geziniyorum :) gerçi wmhaber.com seo yarışması için aktif olarak yaptığım birşey yok. zaman gerek.

Read more...

24 Ağustos 2008 Pazar

wmhaber.com seo yarışmasında index

blogum wmhaber.com seo yarışmasında indexlendi. şu an için wmhaber.com seo yarışması aramasında 11. sırada yer alan blogum inşallah birinci sayfaya yükselecek. şu sıcaklardan bir kurtulsam serin serin birşeyler planlıyorum :)

Read more...

16 Ağustos 2008 Cumartesi

wmhaber.com seo yarışması

4 ay sürecek olan wmhaber.com seo yarışması başladı.
yarışma kelimesi wmhaber.com seo yarışması
katılanlara başarılar.

Read more...

  © teknoloji ve bilgi blogu

Yukarı